Pazar, Eylül 20, 2015

Pazar şarkısı

Herkese merhaba..

Şükür kavuşturana. Tutulmuş ellerim, tutulmuş yüreğim ve tutulmuş zihnim açılıyor galiba. Koca bir yazı; ambulans, hastane, (mi, hastahane mi )  iğne, ilaç, ağrı sızı, fizik tedavi, doktor, hemşire, hasta vs. vbg. arasında geçirdim. Zaten pek tatil kavramım olamadı hayatta ama bu yaz, tatil bana hiç uğramadan es geçti gitti. Canı sağolsun. Tüm bu keşmekeşin içinde bende blogumu tatile gönderdim. Git gez, dünyaya açıl, eğlen gel dedim. Geldi sonunda. Gelirken yanında caz müzik sevdiğimi bildiği için güzel  pazar şarkıları getirmiş. Buyrun beraber dinleyelim.



            Norah Jones _ Don't Know Why





                                             Louis Armstrong _La vie en rose 

                                 Diana Ross _ All Of Me 


**** Fotoğrafların üzerine tıklarsanız, kaynaklarına ve sanatçılar hakkında bilgilere ulaşırsınız. Şanatçı ve şarkı isimlerine tıklayarak müzikleri dinleyebilirsiniz.

mutlu pazarlar

6 yorum:

  1. Öncelikle geçmiş olsun! Kedimiz Jane dahil caz seven, uygun her ortamda dinleyen bir aileyiz:)) Harika bir kahvaltı sonrası müzik ziyafeti oldu. Ella'yı iki kez dinledik.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçmiş olsun dileğinize çok teşekkürler :) Çok mutlu oldum bu mesaja. Sevdiğinizi , keyif aldığınızı bilmek hoşuma gitti :) Sevgiler, bol müzikli mutlu günler :)

      Sil
  2. iyi geldi müzikler, geçmiş olsun , hastalıklar olmasa ne iyi olur ama maalesef onlarla beraber yaşıyoruz çoğumuz...Yaz geçti sonbahar ve kış güzellikler getirir umarım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hastalıksız bir yaşam şahane olurdu elbet ama oluyor maalesef dediğin gibi. Kış hepimize güzelliklerle gelsin inşallah. Sevgiler, bol müzikli mutlu günler :)

      Sil
  3. Çok geçmiş olsun Füsuncum. Umarım iyisindir şimdi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esracım ben değil, babam rahatsızdı. Belinde sinir sıkışması oldu. Çok şükür şimdi daha iyi . Sağol tatlım.

      Sil

İki Kum Tanesi , zaman ayırıp okuduğunuz ve yorumda bulunduğunuz için teşekkür eder.

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...