Cumartesi, Temmuz 11, 2015

Asya Ekspedisyonu

Cemal Gülas ismini bilenler için heyecan verici bir haber. Gülas ve ekibi yaklaşık 18 ay sürecek yeni bir projeye başladı. İstanbul Boğaziçi'nden başlayacak , Bering boğazına kadar Asya'yı dolaşıp, coğrafi, kültürel, antropolojik araştırmalarını , görsel ve yazılı bir arşive dönüştürecekler. 40.000 km yol katedecekler ortalama olarak. Tüm bunları Kocaoğlan isimli özel hazırlanmış araçları ile yapacaklar, hatta yapıyorlar. Çünkü Nisan ayında yola çıktılar. İşte Kocaoğlan.




Çok çok heyecan verici şahane bir proje. Benim kalbim pır pır ediyor onların yerine. Çünkü benim hayallerim içinde, bir karavanla Türkiye'yi dolaşmak olur hep. Tam bir hayal ama hayat da her an sürprizler sunar insana malum. Ayrıca hayali bile keyifli.

Bu projeyi internet üzerinden adım adım takip edebilirsiniz.
FACEBOOK 
TWİTTER
İnstagram 
ASYA_EKSPEDISYONU
CEMALGULAS
Web sayfaları 
https://www.asyaekspedisyonu.com/anasayfa.html


                                               Cemal Gülas Kocaoğlan'da çalışırken 

Cemal Gülas'ın instagram hesabını büyük keyifle takip ederim. Çamlıhemşin de  Pogina isimli bir mahellede , orman içinde "İnim " adını verdiği muhteşem güzel bir yerde yaşıyor. Her paylaştığı fotoda oradaymış gibi ruhum dinleniyor. Allah sağlıkla, keyfile yaşamasına izin versin ki, biz de sayesinde yeni yerler keşfedelim.
İşte "İNİM"


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İki Kum Tanesi , zaman ayırıp okuduğunuz ve yorumda bulunduğunuz için teşekkür eder.

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...