Cumartesi, Ocak 31, 2015

Cumartesi

Eğer emekli iseniz  hafta sonu yapılabilecek en güzel şey evde oturmaktır. Trafiğin keşmekeşine katılmadan, AVM'lerin gürültüsünde boğulmadan, lokantaların uğultusunda karın doyurmadan , mis gibi evinizde oturur, ayaklarınızı uzatıp ,müzikkitap, film, çay, kahve, dergi, kestane, mısır patlağı kombinasyonuna takılırsınız . Aktiviteleri ise, her yerin boş olduğu Pazartesi günlerine saklarsınız ve rahat rahat istediğiniz etkinliği yapabilirsiniz. 
Çalışıyorsanız, bir takım etkinlikler yapmak için önünüzde iki gün var demektir. Çoluk çombak ailece arabaya atlar, trafikte ilerlemeye çalışır, kendinizi saatler sonra zor bela bir AVM'ye atarsınız. Aracınızı park etmek için uzunca bir süre park yerinde kovalamaca oynarsınız. Park yerinde, elinde araba anahtarını sallayarak yürüyenleri takip eder, "hıh işte bu çıkacak, arabasına gidiyor" düşüncesi ile keyiflenirsiniz ama o da ne , o kişi arabasını park etmiş AVM girişine ulaşmak için yürümektedir. Gerisini yazmayacağım, yazarken bile yoruldum.

Bugün Ankara yağmurlu ve fırtınalı. Aman dikkat !! Bir şekilde yolumuz yine AVM'lere düşecek  ne yazık ki bugün ve sömestr tatili dolayısı ile bütün AVM'lerde çocuklar için etkinlikler var. Siz de çocuklarınızla dışarı çıkacaksanız, nerede ne var listesi Ankara için  BURADA






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İki Kum Tanesi , zaman ayırıp okuduğunuz ve yorumda bulunduğunuz için teşekkür eder.

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...